Online afspraken maken en herhaalrecepten bestellen

 

Update 27-08-2018: de koppeling met het patiënten- koppeling-systeem werkt weer. U kunt weer op de gebruikelijke manier inloggen. Lukt dit niet? dan vragen wij u om u opnieuw aan te melden en de stappen te doorlopen.Vanaf heden is het mogelijk om online afspraken te maken bij uw huisarts. U kunt op deze manier ook herhaalrecepten bestellen.

Indien u hier gebruik van wilt maken, moet u zich hiervoor eerst laten registeren. Om er zeker van te zijn dat er door anderen geen misbruik van gemaakt wordt, zal uw identiteit gecontroleerd worden. Dit alles gebeurt stap voor stap en wijst zich vanzelf als u zich hiervoor aanmeldt. Dit kunt u doen door hier beneden op de button “Online afspraken en recepten” te klikken.

Als u eenmaal bent geregistreerd, kunt u inloggen met uw persoonlijke e-mail adres en een code die wordt toegestuurd middels e-mail.

Als u een afspraak gaat maken zult u eerst een aantal vragen doorlopen. Dit is van belang om in te schatten of de reden van de afspraak geschikt is voor een online afspraak of dat een andere actie beter is. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat u meteen moet bellen (bij spoed) of dat u een advies krijgt.

Ook kan het zijn dat u door een van onze assistentes gebeld wordt naar aanleiding van een online afspraak indien er vragen of opmerkingen van onze kant zijn.

Er zullen meerdere plaatsen in de agenda worden vrijgegeven voor het maken van online afspraken. Voorlopig is het zo dat u minimaal 2 dagen tevoren afspraken kunt plannen. Voor de dag zelf en de volgende dag kunt uiteraard gewoon bellen.

We hopen met deze mogelijkheid meer service te kunnen bieden. 

 Afhankelijk van uw en onze ervaringen de komende tijd, zal de inrichting van de online agenda mogelijk worden aangepast. We horen dan ook graag over uw ervaringen hiermee en staan open voor wensen en adviezen.

J. Dunk & N. Thys Online afspraken en recepten https://hpdunkthys.uwartsonline.nl

 

A. v.d. Heuvel-Smits & S. Raes Online afspraken en recepten https://hpvdheuvel-smits.uwartsonline.nl